a CégInfó
 Főoldal   Rólunk   ÁSZF   Kapcsolat 

Nem szerepel még itt a cége? Rögzítse!
Katt ide!

(ingyenes funkció)

KERESÉS
Legfrissebb bejegyzések

Megnevezésre:


Településre:


Kulcsszóra:


SZŰKÍTÉS
Felhasználási feltételek
Érvényesség:
Weboldalunk használatával Ön automatikusan elfogadja jelen felhasználási feltételeinket. Amennyiben ez mégsem történne meg, Ön visszautasíthatja mindennemű szolgáltatásunkat az oldal elhagyásával.
A c-info.hu-t üzemeltető társaság fenntartja magának a jogot, hogy jelen felhasználási feltételeket bármikor módosíthassa. Ezen a weblapon mindig az aktuális állapotot találja.
Nyilvánosságra hozott adatok:
A c-info.hu felületére az adatfeltöltést minden vállalkozó, társaság saját maga végzi, velük semmiféle kapcsolata a c-info.hu weboldalnak nincs. Bár mindent megteszünk annak érdekében, hogy a nyilvánvalóan hamis és téves adatokat kiszűrjük, az adatok valódiságát, tényszerűségét nem áll módunkban ellenőrizni.
Felelősség:
A c-info.hu oldalon szereplő minden információ úgy van, ahogy, a felhasználók által rögzített adatot tartalmaznak, a felhasználásból adódó esetleges károkért semminemű felelősséget nem vállalunk.
Díjak:
Az alapadatok lekérése mind egyéni, mind céges látogatóink számára ingyenes.

A megjelenítés a c-info.hu oldalon a társaságok, vállalkozók részére az alapadatok tekintetében ingyenes.
Alapadatnak minősül a társaság/vállalkozás neve, postacíme, tevékenységi köre (kulcsszavakkal), és rövid, pár soros leírása.

Nem minősül alapadatnak, így megjelenítése sem képezi az ingyenes szolgáltatás részét a társaság/vállalkozás telefonszáma, webcíme és email-címe, illetve ezen címekre az oldal felhasználóinak automatikus átirányítása. Ez külön díj megfizetése szerint történik, ennek mindenkori mértékéről az adatfeltöltési űrlapon tájékozódhat.

Szerzői jogok:
A c-info.hu oldalon szereplő mindenféle kép, design, elrendezés az oldalt üzemeltető tulajdona, és mint szellemi tulajdon, arra minden jogot fenntart. Egyéni felhasználóknak kizárólag magáncélú felhasználásra engedélyezzük az oldalak mentését és annak nyomtatását. Minden egyéb felhasználás és reprodukálás csak az üzemeltető előzetes hozzájárulásával végezhető, amely bármikor indoklás nélkül visszavonható.

Minden, az oldalon megjelenő bejegyzett védjegy a tulajdonos tulajdonát képezi, nem jelképez semmilyen együttműködést a c-info.hu és más cégek között.
Jelen felhasználási feltétel 2012. 10. 10-étől visszavonásig érvényes.